Ons team

Een familiebedrijf bomvol horeca ervaring

Een team vol ervaring in de horecabranche

Handelsonderneming Raijmakers is een familiebedrijf dat al ruim dertig jaar succesvol is met de inkoop en de verkoop van horeca inventaris, horeca inrichting en horeca restpartijen. Als handelsonderneming hebben wij ons gespecialiseerd in het opkopen van complete partijen en overtollige voorraden die op de Nederlandse markt komen als gevolg van een faillissement, bedrijfsbeëindiging of verandering van bedrijfsformule.

Image

Wim


Zoekt u iemand die de Nederlandse horeca van binnen en buiten kent? Iemand die weet wat het is om een succesvolle horeca onderneming te leiden? Wim heeft ruim dertig jaar ervaring als horeca ondernemer en is de aangewezen contactpersoon voor de verkoop van uw horeca inventaris.

Image

Thomas


Een horeca inventaris of overgebleven horeca partijgoederen verkopen? Of kijkt u rond voor de aanschaf van een professionele en voordelige inrichting? Thomas kan u ondersteunen bij het inkopen en verkopen van uw horeca inventaris of overgebleven horeca partijgoederen.

Image

Marleen


Heeft u een horeca inventaris gekocht, of horeca partijgoederen verkocht? Marleen zorgt voor een razendsnelle verwerking van uw orders. Daarnaast is de aangewezen persoon voor advies op het gebied van horeca inventaris en horeca bedrijfsvoering.

Image

Stijn


Wilt u horeca inventaris verkopen en zit u met een logistiek probleem? Of zoekt u een betrouwbare partij om uw goederen te vervoeren? Stijn verzorgt de logistiek waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw inventaris.

Image

Mark


Zoekt u naar tweedehands horeca apparatuur? Of heeft u misschien een probleem met de apparatuur die u bij ons heeft gekocht? Als technische man kan Mark alle vragen over de werking van uw apparatuur beantwoorden. Ook voor logistieke vraagstukken bent u bij Mark aan het juiste adres.

Image

Kees


Bent u op zoek naar informatie over ons actuele aanbod aan tweedehands apparatuur of heeft u een vraag over onze webwinkel? Kees beheert onze voorraad en organiseert alle online communicatie van onze onderneming. Als u tips nodig heeft op het gebied van marketing dan kan hij u ondersteunen.