Dé opkoper van horeca inventaris

Uw partner voor de verkoop van horeca inventaris en overtollige horecagoederen

Wij kopen uw horeca inventaris en horeca partijgoederen

Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van overtollige horeca inventaris, horeca apparatuur en horeca partijgoederen. We kunnen u snel voorzien van een eerlijke waardebepaling. Ook voor het transport van een horeca inventaris, de demontage van een volledige keuken of het afvoeren van overgebleven materialen kunt u bij ons terecht. Als u een betrouwbare partij zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hanteren vier stappen tijdens de overname van uw horeca inventaris, horeca apparatuur of horeca partijgoederen.

Image
Image
Image
Image

Een partner met praktijkervaring in de horecabranche

Als handelsonderneming zijn we ruim dertig jaar actief met het inkopen en verkopen van overtollige horeca inventaris, horeca inrichting, horeca apparatuur en horeca partijgoederen. De laatste jaren hebben we onszelf gespecialiseerd in het opkopen van overtollige partijen en voorraden die op de markt komen als gevolg van een faillissement, vrijwillige bedrijfsbeëindiging of verandering van bedrijfsformule. Naast het opkopen en verkopen van goederen bieden we advies aan ondernemers op het gebied van bedrijfsinrichting en horeca apparatuur. 

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u horeca inventaris of overbodige horeca apparatuur verkopen? Of wilt u juist iets kopen? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Als u iets wilt verkopen dan kunt u bij onze inkopers terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Mocht u juist iets willen kopen dan kunt u bij ons terecht voor tweedehands en refurbished horeca apparatuur. Ook verkopen we nieuwe horeca apparatuur die afkomstig zijn uit restpartijen. Bent u benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op want onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.