Een betrouwbare horeca adviseur

Professioneel advies voor uw café, lunchroom of restaurant

Professioneel horeca advies voor uw café, lunchroom of restaurant

Het rendement staat binnen de horeca in veel gevallen niet in verhouding tot de gemiddelde arbeidsinzet van de horecaondernemer. Als succesvol horecaondernemer zijn we ervan overtuigd dat kwaliteit en rendement van uw dienstverlening hand in hand gaan. We geloven dat het rendement bij veel horecaondernemingen eenvoudig geoptimaliseerd kan worden.

Image

Niemand betaalt graag te veel. Toch gebeurt het dat horecaondernemers vaak een te hoge prijs betalen bij de inrichting van hun zaak, de aanschaf van horeca apparatuur of de inkoop van voorraden. Ons team zit bomvol praktijkervaring en is in staat om u te voorzien van een realistisch advies dat u helpt bij het maken van de beste keuze.

Als horeca adviseur biedt onze handelsonderneming oplossingen voor uw café, lunchroom of restaurant en kan ondersteunen bij de inrichting van uw zaak, de aanschaf van horeca apparatuur of de inkoop van voorraden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de waardebepaling van uw horeca inventaris, horeca apparatuur en overtollige voorraden of restpartijen.

Voor een vrijblijvend en professioneel advies kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u horeca inventaris of horeca apparatuur van ons kopen? Of juist verkopen? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. In veel gevallen geven we horeca apparatuur een tweede kans. Als u iets wilt verkopen kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Als u iets vans ons wilt kopen dan bieden we tweedehands apparatuur voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over een specifieke situatie met betrekking tot uw onderneming? Neem dan contact op voor een eerlijk advies. Onze medewerkers staan u graag te woord!