Onze diensten

Een betrouwbare partner op het gebied van horeca

Dé opkoper van uw horeca inventaris en restant horeca goederen


Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van overtollige horeca inventaris, horeca apparatuur en horeca partijgoederen. Wij kunnen u snel voorzien van een eerlijke waardebepaling. Ook voor het transport van een complete inventaris, de demontage van een volledige keuken of het afvoeren van overgebleven materialen kunt u bij ons terecht.

Wij hanteren een vooraf vastgesteld stappenplan voor de overname van uw horeca inventaris, horeca apparatuur of horeca partijgoederen.


Verder lezen
Image

Verkoop van tweedehands horeca apparatuur en horeca goederen


Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige inrichting van uw horecakeuken tegen een goede prijs? Overweeg dan uw zaak of keuken in te richten met tweedehands horeca apparatuur of horeca inrichting. Wij geven producten namelijk graag een tweede kans. Wij beschikken over een ruim aanbod aan tweedehands horeca apparatuur, horeca meubilair en benodigdheden waardoor u bij ons extra voordeling kunt inkopen. Alle producten in ons assortiment worden grondig nagekeken en zijn daardoor in goede staat!


Verder lezen
Image

Horeca advies voor u op maat


Onze medewerkers hebben een gecombineerde ervaring van meer dan dertig jaar in de Nederlandse horeca branche. Dankzij deze ervaring weten wij onszelf te onderscheiden van andere adviesorganisatie in de markt.

Wij kunnen bij vraagstukken op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau adviseren en begeleiden. Ook voor een nieuwe inrichting van uw zaak bent u aan het juiste adres. Indien gewenst bieden wij ondersteuning tijdens de implementatie van nieuwe ideeën.


Verder lezen
Image

Een outlet vol nieuwe horeca apparatuur en horeca benodigdheden


Naast onze handelsonderneming zijn wij met onze dochteronderneming HorecaToGo B.V. als leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden actief voor hotels, restaurants, lunchrooms en cafés. Naast een uitgebreid assortiment aan horeca apparatuur hebben wij onszelf gespecialiseerd in de verkoop van overtollige restpartijen.

Onze restpartijen bestaan uit nieuwe horeca apparatuur, gebruikte horeca apparatuur, kleinmateriaal en retourproducten. Al onze producten worden getest en verkeren in perfecte staat. Alles wordt via onze horeca outletaangeboden tegen de best mogelijke prijzen.


Verder lezen
Image

Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw onderneming of uw horecazaak dan bent u bij onze Handelsonderneming aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod aan horeca apparatuur, horeca benodigdheden en horeca kleinmateriaal en zijn in staat mee te denken met alle uitdagingen die u als horecaondernemer tegenkomt. Door onze jarenlange ervaring in de horecabranche hebben wij de kennis in huis om u te voorzien van het allerbeste advies. Snel, betrouwbaar én betaalbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.