Over ons

Ruim dertig jaar dé opkoper van horeca inventaris in Nederland

ImageImageImageImage

Dé opkoper van horeca inventaris, horeca inrichting en horeca partijgoederen


Handelsonderneming Raijmakers is een familiebedrijf dat ruim dertig jaar actief en succesvol is met de inkoop en de verkoop van horeca inboedel, horeca inventaris, horeca inrichting en horeca restpartijen.

Als handelsonderneming hebben we onszelf gespecialiseerd in het opkopen van complete partijen en overtollige voorraden die op de Nederlandse markt komen als gevolg van een faillissement, bedrijfsbeëindiging of verandering van bedrijfsformule. Deze goederen worden verkocht via locatieveilingen of wekelijkse internetveilingen.

Als horecaondernemer stelt u natuurlijk hoge eisen aan de apparatuur in uw keuken en de inrichting van uw zaak, we verkopen professionele horeca apparatuur en horeca benodigdheden tegen een aantrekkelijke prijzen.

Geïnteresseerd in het kopen óf het verkopen van een complete inventaris of restpartij? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers.


Vraag naar de mogelijkheden

Onze handelsonderneming heeft zich gespecialiseerd als opkoper van horeca inventaris, horeca goederen en overtollige restpartijen. Daarnaast verkopen we zowel nieuwe en tweedehands horeca apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen. Ook als u op zoek bent naar een complete inrichting van uw café, lunchroom of restaurant bent u aan het juiste adres. Mocht u zich nog oriënteren dan kunnen onze ervaren medewerkers u voorzien van advies op maat.

Dé opkoper van horeca inventaris en goederen

Wij kopen overtollige inventaris en rest partijen voor een eerlijke prijs. Vraag naar een waardebepaling.


Verder lezen

Verkoop refurbished horeca apparatuur

Op zoek naar een complete horeca inventaris tegen een eerlijke prijs? Ons team helpt u graag verder.


Verder lezen

Horeca adviseur met kennis en ervaring

Full-service horeca advies op maat, geheel samengesteld op basis van uw wensen en doelstelling.


Verder lezen