Horeca outlet

Nieuwe apparatuur voor een scherpe prijs

Outlet met horeca apparatuur en benodigdheden

Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw horecazaak dan bent u aan het juiste adres. Met een ruim assortiment kunnen we meedenken met al uw uitdagingen die u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden tegenkomt. Of u nu op zoek bent naar professionele horeca apparatuur, kleinmateriaal of een complete inrichting van uw horeca onderneming. In veel gevallen kunnen we u van dienst zijn. 

Naast onze handelsonderneming zijn we met onze dochteronderneming HorecaToGo B.V. als leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden actief voor hotels, restaurants, lunchrooms en cafés. Naast een uitgebreid assortiment aan horeca apparatuur hebben wij onszelf gespecialiseerd in de verkoop van overtollige restpartijen.

Onze restpartijen bestaan uit nieuwe horeca apparatuur, gebruikte horeca apparatuur, kleinmateriaal en retourproducten. Producten worden grondig getest en verkeren in perfecte staat. Ze worden via onze horeca outlet aangeboden tegen de best mogelijke prijzen.

Als u precies weet waar u naar op zoek bent dan kunt u eenvoudig een keuze maken en een bestelling plaatsen in onze webshop. Mocht u toch behoefte hebben aan advies dan kunnen we u daar ook in voorzien. Voor een uitgebreid advies rondom uw onderneming komen we graag met u in contact. Samen komen we tot de beste oplossing!

Onze outlet bij HorecaToGo B.V.
Image