Tweedehands horeca apparatuur

Professionele refurbished horeca apparatuur voor een eerlijke prijs

Verkoop van refurbished horeca apparatuur voor een eerlijke prijs

Vrijwel alle refurbished horeca apparatuur die door ons wordt aangeboden is afkomstig uit de Nederlandse horeca. Deze horeca apparatuur wordt vaak vroegtijdig vervangen. Bijvoorbeeld omdat het bedrijf is gefuseerd of omdat het niet meer bestaat. Natuurlijk bestaan er ook organisaties die gewoonweg nieuwe horeca apparatuur aanschaffen. 

Image

Omdat betrouwbaarheid zo groot mogelijk moet zijn wordt in de horeca vaak gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit. Alle tweedehands horeca apparatuur in ons aanbod wordt uitgebreid getest op defecten. Door potentiële defecten op te lossen met vervangende onderdelen is de horeca apparatuur technisch weer in uitstekende staat. 

Een bijkomend voordeel van tweedehands horeca apparatuur is dat de prijs vele malen aantrekkelijker is dan die van een nieuwe producten. Zo koopt u kwalitatieve en betrouwbare apparatuur voor een fractie van de prijs!

Het huidige aanbod aan horeca apparatuur en benodigdheden bestaat uit o.a. koel- en vrieskasten, koel- vrieswerkbanken, gasfornuizen, bak- en grillplaten, bakwanden en combisteamers.

Ook bieden we een ruim assortiment aan gastronorm bakken. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Vraag naar een actueel aanbod