Nieuwe website en dienstverlening

Handelsonderneming Raijmakers Nieuwsberichten

Vol trots lanceren we vandaag onze nieuwe website. De oude website was inmiddels vijf jaar oud en in de tussentijd is er natuurlijk weer een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze organisatie. De hoogste tijd dus voor een nieuwe website.

Op deze nieuwe website vind je niet alleen relevante informatie over onze organisatie maar ook een heldere beschrijving van onze diensten. Zo zijn wij niet langer alleen opkoper van horeca inventaris. Wij verkopen ook tweedehands horeca apparatuur en bieden als betrouwbare horeca adviseur ondersteuning aan nieuwe en bestaande horeca ondernemers. Daarnaast verkopen wij sinds kort zowel nieuwe als refurbished horeca apparatuur in de outlet en horeca webwinkel van onze dochteronderneming HorecaToGo B.V.

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Compleet nieuwe uitstraling:
    Onze nieuwe website heeft een nieuwe logo en frisse uitstraling gekregen, deze uitstraling zorgt dat alles nog beter aansluit bij onze huisstijl. Binnen het beeldgebruik ligt de hoofdrol op de inrichting van horecazaken.

  • Uitgebreide dienstverlening:
    Wij leggen online niet langer alleen focus op het opkopen van horeca inboedels, horeca inventaris en horeca partijgoederen. We willen breder inzetten op de verkoop van refurbished apparatuur zodat we kwalitatief goede apparatuur een tweede kans kunnen geven. Daarnaast zullen we ons richten op de verkoop van restpartijen via de outlet en horecawebwinkel van onze dochteronderneming.

  • Meer contactmogelijkheden:
    We vinden het belangrijk dat bezoekers eenvoudig en op verschillende manieren contact met ons kunnen opnemen. Bezoekers kunnen daarom vanaf nu telefonisch, via e-mail en / of WhatsApp contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via de chatmodule van Facebook.

Continu doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende periode zullen we dan ook nieuwe informatie op de website blijven plaatsen. Daarnaast gaan we actiever aan de slag met onze nieuwspagina. Hier kunt u de laatste trends en ontwikkelingen vinden van onze organisatie en de markt waarin wij actief zijn.

Heb je nog tips op opmerkingen?

Natuurlijk horen wij graag wat jullie van onze nieuwe website vinden. Mis je nog informatie of heb je tips? Laat dit dan vooral aan ons weten zodat wij onze dienstverlening nog beter op jullie vragen kunnen afstemmen!